Целта ни за 24 МИР на предстоящите парламентарни избори

Двадесет и четвъртият многомандатен избирателен район в България обхваща районите Възраждане, Искър, Кремиковци, Оборище, Подуяне, Сердика, Слатина и Средец и е традиционна битка между ГЕРБ и така най-актуалното наименование на либералните партии от „градската десница“.

Амбицията ни е на предстоящите избори да променим тази картина и да успеем да убедим хората от третия по големина многомандатен район в София, че Възраждане е единствената водеща партия, която се бори за националните интереси на страната.

Защо е важно да гласуваш?

01

Това е твое изконно право

Ние възприемаме гласуването като даденост. Оплакваме се от корумпирания процес - да, факт е, че има измами, но истината е, че голяма част от човечеството дори в момента няма правата, на които се радваме ние сега. Права лесно се губят, трудно се печелят. Нека не го забравяме

02

„Ако не гласувам, не влизам в тяхната игра“

Влизаш и още как... Негласуването има два основни резултата: 1. Повишава тежестта на твърдите ядра. 2. Повишава тежестта на купения и манипулиран вот.

03

Наистина ли може да променим нещо с гласуване?

Да! Освен множеството примери, в които избори са обръщали хода на историята, трябва да помним, че ако няма гласуване, ще има насилие под една или друга форма и овладяване на властта от едно малцинство както де факто, така и де юре.

георги хрисимиров на протест

Моят личен подход

Основното нещо, което мога да обещая като кандидат за народен-представител е, че винаги ще съм на разположение на българските граждани. Независимо дали искат да сигнализират за проблем или направо да предложат политическо решение на проблема. Винаги ще действам по съвест както и досега през целия ми живот – компромиси със съвесттата си не правя! Затова ще съм благодарен да ме подкрепите с преференция 117 в листата на Възраждане за 24-ти МИР в София!

актуалната ситуация

За изборите април 2023

Украйна

Конфликтът навлиза в нова фаза, а външният натиск върху България се засилва. Всеки глас, който е за някоя от евроатлантическите партии, не е глас, а повиквателна.

Инфлация

Поскъпването на живота през последните години вече започва да придобива заплашителен размер. Необходим е разум и независимо мислене, а не краткосрочни харчове и дългово бреме, за да се справим с инфлацията.

Финансов суверенитет

Отстояването му в момента е основна задача, ако искаме България да запази поне част от своята независимост. Референдумът за запазването на лева е задължителен елемент от това. Ти подкрепи ли го?

Енергетиката

България трябва да запази своите ТЕЦ-ове както и сигурната работа на своята АЕЦ, която е застрашена в момента заради договорките с Уестингхаус. Изправени сме пред риск от това да внасяме ток при това в близко бъдеще, ако не действаме разумно и прагматично.

Българското семейство

Попълзновенията на различни външни сили, местни организации и отделни личности към класическото семейство постоянно ерозират традиционните разбирания за правилно и грешно в едно семейство. Семейството е най-малката градивна клетка на държавата - ако не го опазим, ще загубим и нея.

Българската култура и език

Ерозията на националната памет, език и култура се проявява все по-явно. Почитането на обичаите, традициите, езика и културата е в основата на националния ни дух. Тяхното разбиране и отстояване е ключ към запазване на българското!