Целта ни за София на предстоящите местни избори

Амбицията ни е на предстоящите избори да променим тази картина и да успеем да убедим хората от третия по големина многомандатен район в София, че Възраждане е единствената водеща партия, която се бори за националните интереси на страната.

Защо е важно да гласуваш?

01

Това е твое изконно право

Ние възприемаме гласуването като даденост. Оплакваме се от корумпирания процес - да, факт е, че има измами, но истината е, че голяма част от човечеството дори в момента няма правата, на които се радваме ние сега. Права лесно се губят, трудно се печелят. Нека не го забравяме

02

„Ако не гласувам, не влизам в тяхната игра“

Влизаш и още как... Негласуването има два основни резултата: 1. Повишава тежестта на твърдите ядра. 2. Повишава тежестта на купения и манипулиран вот.

03

Наистина ли може да променим нещо с гласуване?

Да! Освен множеството примери, в които избори са обръщали хода на историята, трябва да помним, че ако няма гласуване, ще има насилие под една или друга форма и овладяване на властта от едно малцинство както де факто, така и де юре.

георги хрисимиров на протест
район Слатина

Моят личен подход

Основното нещо, което мога да обещая като кандидат за районен кмет и общински съветник е, че винаги ще съм на разположение на българските граждани. Независимо дали искат да сигнализират за проблем или направо да предложат решение. Винаги ще действам по съвест както и досега през целия ми живот – компромиси със съвесттата си не правя! Затова ще съм благодарен да ме подкрепите за районен кмет на Слатина както и с преференция 114 в листата на Възраждане за общински съвет в София!

актуалната ситуация

За изборите октомври 2023

Чистота

Поддържането на чиста градска среда е постижимо и ще бъде един от най-големите ми приоритети, ако стана кмет на район Слатина.

Паркиране

Хроничната липса на паркоместа е един от основните проблеми на района като цяло. Решението, което предлагам е изграждането на общински паркинги и по-добра организация на местата за паркиране в района.

Инфраструктура

Хроничният проблем с тротоарите, състоянието на улиците и поддържането на електрическата и енергийната инфраструктура като цяло е крайно време да се реши.

Култура

Липсата на адекватна читалищна дейност, организирани събития, отбелязване на празници и други културни дейности се отразяват негативно на района. Освен това трябва да се организират инициативи, които да дават възможност за изява на хора от района.

Инвестиции

Привличането на инвестиции ще бъде един от моите приоритети за развитие на района. Бизнесът трябва да има адекватни условия за функциониране, което ще помогне за работни места и подобряването на цялостното благосъстояние на района.

Зелена Слатина

Район Слатина е един от най-зелените райони в София с голямо количество зелени площи и паркове. Адекватната поддръжка на тези площи и намирането на максимално подходящи идеи за тяхното използване в полза на гражданите е от голямо значение за района.